Expo Turning Monsters into Pets

 

Van zondag 20 juni tot en met zondag 27 juni 2021 zal Bolster Collectief haar 1-jarig bestaan vieren door middel van een groepstentoonstelling in Batiment A in het centrum van Leuven.

Wanneer:

Opening: zondag 20 juni 2021 van 11u tot 18u

Afsluitingsdag: zaterdag 26 juni 2021 van 11u tot 18u

Andere dagen tussenin: enkel op afspraak via email

Reserveren:

Reserveren is mogelijk, maar niet verplicht: https://calendly.com/pieterleonvermeersch/bolster

Er wordt een beperkt aantal mensen binnen gelaten en het Corona protocol van de museum sector wordt gevolgd. (registratie bij de inkom, beperkt aantal mensen per oppervlakte, dragen van mondmasker is verplicht, …)

 Adres:

Batiment A, J. P. Minckelersstraat 64, 3000 Leuven

Deelnemende kunstenaars:

Nel Bonte (beeldend kunstenaar: sculpturen, installaties en performances), Wim Wauman (fotografie, installatie, performance, sculptuur), Kurt D’Haeseleer (videokunst, installatie, performance), Pieter Léon Vermeersch (beeldend kunstenaar: plastisch werk, sculpturen en installaties), Christophe Jacques (Art Direction, Illustratie)

Wil je vrijwilliger worden op dit event? Contacteer dan info@bolstercollective.com

Boven: de projectruimte van Batiment A in het centrum van Leuven.

Expo in Ljubljana, Slovenië

Nel Bonte en Pieter Léon Vermeersch maakten deel uit van de tentoonstelling en het netwerkevenement “A Ves… You Know” in Galerija Gallery, in het hartje van Ljubljana, Slovenië.

Dit was een evenement van WARP, onder de coördinatie en het curatorschap van Laureline Soubry en Stef Van Bellingen. Het doel was om jonge beloftevolle Belgische kunstenaars internationaal te lanceren.